Pedicuresalon Bel me Teen!

Resultaten uit de praktijk

Om te laten zien, dat producten die ik verkoop daadwerkelijk resultaat opleveren, zie je hieronder een aantal voorbeelden. Foto’s zijn gemaakt door mij of de klant zelf en worden geplaatst met medeweten en toestemming van de klant. Er worden geen vaktermen gebruikt, dus iedereen kan lezen/zien wat er aan de hand is, hoe het verloop van de behandeling is en de uiteindelijke resultaten.

Deze klant kwam in de praktijk met aan beide grote tenen beginnende schimmel. Geadviseerd om de producten van de Samenwerkende Pedicures te gebruiken die speciaal zijn ontwikkeld om schimmelnagels en schoenen te behandelen. Want schimmel zit overal; ook in de schoenen.
SP Schimmelbehandeling

Na een maand trouw gebruik, was het volgende resultaat te zien. Klant is tevreden over product en ik over het resultaat. We zijn nog maar een maand onderweg!

Na 8 weken zijn deze foto's genomen. De klant en ik zijn dik tevreden over het resultaat. Maar, we gaan nog verder met de behandeling. Minimaal 4-6 weken moet er nabehandeld worden! Ook al is er niets meer te zien. De aanhouder wint!


rechts digiti minimi
Op 24 april kwam deze klant in mijn praktijk. Veel jeuk tussen diverse tenen door overmatige zweetvoeten. De plekken zaten er al enige tijd en ruiken sterk. Soms ging het beter, maar het kwam iedere keer weer terug. Ik heb geadviseerd om Medihoney te gebruiken. Dit heeft een helende werking en is speciaal ontwikkeld voor "vochtige" plekken (zie producten).

Peter rechts D4-5
links D3-4
Op 5 juni klant terug in de praktijk. Wat een mooi resultaat na 6 weken!! We zijn er nog niet, maar nu de open plekken wat dichter zijn heb ik klant geadviseerd om goed te drogen tussen de tenen en door te blijven gaan met smeren. Er is maar een speldenprikje Medihoney nodig om tussen twee tenen te smeren. Over 5 weken weer een afspraak, want daarna gaat klant op vakantie. Ik ben benieuwd of de open plekken dan voor het grootste deel genezen zijn. Nadat alles goed genezen is, adviseerde ik de klant Pedicare. Deze zalf zorgt ervoor dat de voeten niet meer overmatig zweten.

Pedicuresalon Bel me Teen! is lid van ProVoet, de landelijke brancheorganisatie.