Pedicuresalon Bel me Teen!

Nieuw/Actie & Binnenkort


Je kan tot 10% korting krijgen op je behandeling, als je een klant aandraagt, die ook nog een vervolgafspraak maakt!! Hoe?? Vraag een visitekaartje; achterop schrijf ik jouw naam. Geef dit visitekaartje aan iemand. Bij zijn/haar eerste bezoek levert hij/zij het visitekaartje in en maakt een vervolgafspraak. Dit kaartje bewaar ik bij jouw gegevens, zodat je volgende keer 5% korting ontvangt. Als de vervolgafspraak is uitgevoerd, ontvang je nog eens 5% korting!!


IBX

Bestrijding van kalk-/schimmelnagels krijgt een nieuwe dimensie: de oregano capsules zijn binnen! 

Met trots presenteert RopaCare de oregano capsules, gemaakt van eigen krachtige wilde oregano olie (Origanum Vulgare). Oregano wordt al eeuwen gebruikt vanwege zijn gezondheidsvoordelen. Het is een natuurlijke beschermer tegen micro-organismes zoals bacteriën en schimmels.

De werkzame stoffen in oregano zijn onder meer carvacrol en thymol. Het is aangetoond dat carvacrol effectief is in het afdoden of verminderen van schimmels en gisten.

Steeds meer bacteriën worden resistent, door het veelvuldig gebruik van anti-biotica; het zoeken naar natuurlijke middelen wordt lonend; dit is zeker het geval met wilde oregano. Voor het medicinale gebruik wordt gebruik gemaakt van de wilde oregano en niet van de zoete oregano die nog wel eens in de keuken wordt gebruikt.

De effectiviteit van oregano tegen allerlei microbes is groot.

Oregano-olie wordt oraal voor heel veel kwalen ingezet, zoals parasieten, allergieën, sinusitis, artritis, verkoudheid en griep, oorpijn en vermoeidheid. Oregano kan worden ingezet voor infecties van de luchtwegen zoals griep, verkoudheidsvirus, kroep en anderen. Het wordt ook gebruikt voor respiratoire aandoeningen zoals hoesten, astma en bronchitis. Oregano kan ook worden gebruikt voor gastro intestinale aandoeningen zoals dyspepsie en opgeblazen gevoel en voor dysmenorroe, reumatoïde artritis, urineweg aandoeningen waaronder urineweginfecties, hoofdpijn en hartaandoeningen. Plaatselijk, wordt oregano olie toegepast voor acné, voetschimmel, roos, insectenbeten, aften, tandvleesontsteking, tandpijn, psoriasis, seborrhea, ringworm, rosacea, spierpijn, spataderen en wratten.

De effectiviteit van oregano tegen allerlei microbes is groot. Het werkt ontstekingsremmend.

 

Puur natuur

De wilde oregano wordt gekweekt op eigen velden. Hiervan wordt een gedistilleerde etherische olie gemaakt. In de olie zijn voldoende actieve stoffen aanwezig om effect te hebben. De olie bevat ongeveer 65% carvacrol en dit is ook nodig om daadwerkelijk effect te hebben. Oregano heeft een drager nodig en om die reden hebben is olijfolie in het product verwerkt. Verder is er niets toegevoegd.

 

Voordelen voor kalknagels

Om het effect van ropaNAIL kalknagel producten te versterken, zijn de oregano capsules ontwikkeld. Schimmels kunnen van binnenuit komen en de oregano capsules kunnen dit probleem van binnenuit aanpakken. Het is dus een mooie aanvulling op de producten van ropaNAIL, zoals kalknagel olie/spray en schoenspray. Ik kan nu een totaalpakket aanbieden. Geadviseerd wordt om de eerste week 2 capsules per dag in te nemen; hierna 1 per dag. De inname van oregano capsules wordt als veilig beschouwd, indien de aanbevolen dagelijkse dosering niet overschreden wordt. Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap, borstvoeding en lactatie eerst met een deskundige of een arts voordat u deze supplementen gebruikt. Gebruik dit product niet als u allergisch (overgevoelig) bent voor oregano of planten uit de lipbloemfamilie (Lamiaceae familie).

 

Heeft u nog vragen over de oregano capsules of andere producten, neem dan contact op.

 

Het totaalpakket bestaat uit:

1) Een flesje nagelolie of nagelspray € 13,95
2) Een flesje schoenspray € 12,95
3) Een doosje capsules (32 stuks) € 14,95
Normale prijs voor dit pakket € 41,85
Ter introductie € 35,-

* wat u fijn vindt: sprayen of smeren met olie

 

 

Totaalpakket

Pedicuresalon Bel me Teen! is lid van ProVoet, de landelijke brancheorganisatie.
ProVoet logo